Lenaleenboekontwerp & beeldredactie

 1. hallucinatie malaga

  30.11.2011 alcazaba

  Ondanks dat het helemaal niet zo warm was in Malaga (ergens in april dit jaar), dachten we toch even dat we een zonnesteek hadden opgelopen.

 2. Klaas-weertje

  29.11.2011 klazig

  Hoewel het nog niet erg koud geweest is, was het een tijdje geleden wel bijzonder stemmig weer. Zouden we aanstaand weekend ook een beetje een Klaas-weertje krijgen, of moeten we het er maar bij bedenken?

 3. trap Møns Klint

  28.11.2011 møns klint

  Wat een prachtige trap tussen glanzend zwarte boomstammen naar beneden bij Møns Klint. Het lijkt verlaten, maar dat is een momentopname. In werkelijkheid was het hartstikke druk en stond er om de vijftig meter een familie uit te hijgen. Op de terugweg weer naar boven zetten W en ik, W met de kleine S in de rugdrager achterop, een sprintje in. De oude man met de fiets op zijn schouder werd tweede.

 4. het begin

  27.11.2011 het begin

  Het begin van een nieuw weblog. Een plek waar ik wil laten zien waar ik van hou. Mooie plaatjes, bijzondere plekken, lekker eten, lievelingsdingen. Hier begon het ruim 32 jaar geleden. Op deze prachtige plek werd ik geboren. Een plek waar ik nog steeds ongelooflijk veel van hou.